Sugestie na to co poprawić dodać można by było
- Koniu
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 2002
- Województwo: N-warmińsko-mazurskie
- Kontaktowanie:
Sugestie na to co poprawić dodać można by było
Mam taką propozycje o ile to jest możliwe żeby zorganizować takie coś jak galerie, żeby zaintresowani mogli wrzucać fotki przedewszytkim swoich sprzętów może tez z imprezek, wypadów. Co wy na to?
A Kunia znasz ?
Mój tel. 692 486 517
Mój tel. 692 486 517
- Koniu
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 2002
- Województwo: N-warmińsko-mazurskie
- Kontaktowanie:
Wodzu możnaby dodać zakłądke Album czy Galeria do strony głównej tzn tej która sie pojawia po kliknięciu Loga. W menu pod logiem właśnie gdzie jest :
Forum
Strona Główna
Użytkownicy
Szukaj
Grupy
Wyloguj [ Koniu ]
Statystyki
Manual
Kto tu rzadzi
Co Ty na to? Czy był w tym jakiś cel że go tam nie ma?
Forum
Strona Główna
Użytkownicy
Szukaj
Grupy
Wyloguj [ Koniu ]
Statystyki
Manual
Kto tu rzadzi
Co Ty na to? Czy był w tym jakiś cel że go tam nie ma?
A Kunia znasz ?
Mój tel. 692 486 517
Mój tel. 692 486 517
- JAREK
- Administrator
- Model i rocznik moto.: XJR1300-2004
- Województwo: E-łódzkie
- Kontaktowanie:
Chyba rzeczą istotną jest też coś takiego jak prawa autorskie i nie wiem czy nie musiałbym gdzieś zgłosić chęci odtwarzania czyjegoś utworu a co za tym idzie zapłacić tantiemów.
Obecnie natomiast wciągnąłem się w rozgryzanie GIMP'a, coby loga czy też inne takie porobić i tak mnie to wciągnęło, że czasami gubię się w czasie.
Obecnie natomiast wciągnąłem się w rozgryzanie GIMP'a, coby loga czy też inne takie porobić i tak mnie to wciągnęło, że czasami gubię się w czasie.
- JAREK
- Administrator
- Kontaktowanie:
kazek pisze:przekolorować w coś stylu i barw kin replicy
Jak masz czas to poszukaj takiego, zbliżonego stylu w necie, podeślij mi link albo już sam styl to ja spróbuję wrzucić go na serwer i zmienić, albo inny chętni będą sobie zmianić.
Styl może sobie każdy zmienić tylko nie wiem dlaczego jak Cinek go zmienił to nie mógł nic napisać.
- balth
- Model i rocznik moto.: K1300R15
- Województwo: W-mazowieckie
JAREK pisze:kazek pisze:przekolorować w coś stylu i barw kin replicy
Jak masz czas to poszukaj takiego, zbliżonego stylu w necie, podeślij mi link albo już sam styl to ja spróbuję wrzucić go na serwer i zmienić, albo inny chętni będą sobie zmianić.
Styl może sobie każdy zmienić tylko nie wiem dlaczego jak Cinek go zmienił to nie mógł nic napisać.
jaro, złapałem się przed chwilą z moim kumplem co to rzeźbi stronki i jeszce graficznie widzi niektóre rzeczy. namówiłem gościa: zajmie się tematem do phpbb po świętach
bye
balth
balth
- JAREK
- Administrator
- Kontaktowanie:
Muszę się poradzić jakiegoś speca bo na portalu niby pokazują się ostanio dodane zdjęcia ale... tylko w albumie: propozycje logo. Jak ktoś wrzuci coś do swojego albumu to się nie pokazują. Przyznaję się, że nie potrafię tego ustawić.
Popytam wśród znajomych i postaram się to zrobić.
[ Dodano: 2008-04-22, 13:58 ]
Tak sobie patrzyłem na portal i pomyślałem, żeby może manual przenieść z głównego menu do menu z danymi technicznymi i opisami modeli.
Co wy na to?
[ Dodano: 2008-06-20, 22:42 ]
W "Motocyklu" z czerwca (dzięki poczcie polskiej lipcowego jeszcze nie otrzymałem) jest krótki artykół o wymianie oleju i o samych olejach do moto.
Wrzucać na portal?
Popytam wśród znajomych i postaram się to zrobić.
[ Dodano: 2008-04-22, 13:58 ]
Tak sobie patrzyłem na portal i pomyślałem, żeby może manual przenieść z głównego menu do menu z danymi technicznymi i opisami modeli.
Co wy na to?
[ Dodano: 2008-06-20, 22:42 ]
W "Motocyklu" z czerwca (dzięki poczcie polskiej lipcowego jeszcze nie otrzymałem) jest krótki artykół o wymianie oleju i o samych olejach do moto.
Wrzucać na portal?
- mariuszdg
- Model i rocznik moto.: XJR1300 '07, SPEED TRIPLE R94
- Województwo: S-śląskie
- Kontaktowanie:
Na zlocie rozmawialiśmy by zrobić jeszcze jedną mapkę googlową i umieszczać w niej ciekawe miejsca, noclegi szpanerskie za niewygórowane piniądze, miejsca uciech i inne takie tam. Czy jest to wykonalne?
W ciepłe dni będziemy objeżdżać zaproponowane miejsca i dawać gwiazdki. Tak powstanie pierwszy przewodnik "XJRką po Polsce i Świecie"
W ciepłe dni będziemy objeżdżać zaproponowane miejsca i dawać gwiazdki. Tak powstanie pierwszy przewodnik "XJRką po Polsce i Świecie"
"Kto drogi prostuje ten w lesie nocuje..."
Albo mapa ta sama, tylko kilka opcji np:
1. kto jest skąd
2. ciekawe miejsca
3. zloty
4. fotoradary "od tylca"
5. ...
W zależności od kliknięcia w wybraną opcję inne rzeczy wyskakują na mapce.
Jeszcze jedna rzecz mi się przypomniała (przez użytkowników Shire i ARO).
Coraz więcej jest ludzi, którzy się nawet nie przedstawią a od razu chcieliby pomocy.
Czy istnieje możliwość blokowania możliwości pisania jakichkolwiek postów przez nowych użytkowników przed założeniem tematu w powitalni?
Jeśli taka osoba chciałaby wziąć udział w jakiejś dyskusji bez przywitania i przedstawienia się, to np. wyświetlałoby się info:
"Twój post nie zostanie dodany. Bardzo prosimy, abyś najpierw się nam przedstawił i coś o sobie napisał w dziale "Powitalnia"[link] zanim weźmiesz czynny udział w dyskusji"
1. kto jest skąd
2. ciekawe miejsca
3. zloty
4. fotoradary "od tylca"
5. ...
W zależności od kliknięcia w wybraną opcję inne rzeczy wyskakują na mapce.
Jeszcze jedna rzecz mi się przypomniała (przez użytkowników Shire i ARO).
Coraz więcej jest ludzi, którzy się nawet nie przedstawią a od razu chcieliby pomocy.
Czy istnieje możliwość blokowania możliwości pisania jakichkolwiek postów przez nowych użytkowników przed założeniem tematu w powitalni?
Jeśli taka osoba chciałaby wziąć udział w jakiejś dyskusji bez przywitania i przedstawienia się, to np. wyświetlałoby się info:
"Twój post nie zostanie dodany. Bardzo prosimy, abyś najpierw się nam przedstawił i coś o sobie napisał w dziale "Powitalnia"[link] zanim weźmiesz czynny udział w dyskusji"
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 26 października 2009, 14:35 przez MadMike, łącznie zmieniany 1 raz.
- mariuszdg
- Model i rocznik moto.: XJR1300 '07, SPEED TRIPLE R94
- Województwo: S-śląskie
- Kontaktowanie:
Przypominam się z mapką googlową i propozycją Mike dotyczącą wpisów bez przybicia żółwika (mnie osobiście rozwalił ten kolo. Jedna wizyta na forum, jakiś spam i tyle go widzieli: http://yamahaxjrclub.pl/profile.php?mod ... file&u=428) Jak się da w miarę bez problemowo te tematy załatwić to fajnie. Jak nie to trza będzie inny pomysł na tą mapkę, może wtedy bardziej w stronę baz danych by się pokierowało inicjatywę...
"Kto drogi prostuje ten w lesie nocuje..."