Podczas podróży do Belgii niestety popruły się sakwy, które miałem od 2006 r.
Zdecydowałem kupić stelaże i jakieś kufry. Na pewno nie takie lodówy jak mam centralny (49 litrów).
Chcę kupić takie, żebym nie musiał likwidować tego stelaża co to już mam pod centralny.
Podpowiedzi mile widziane.
Stelaż kufrów bocznych.
- korbek
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 2008
- Województwo: S-śląskie
Re: Stelaż kufrów bocznych.
Teraz nie mogę znaleźć, ale na olx ktoś miał ogłoszenie z różnymi częściami do XJR i w tym stelaż pod kufry boczne ŚW-Motech za 500. Może trzeba zaczekać na odświeżenie ogłoszenia, bo cena dobra. Taki stelaż miał Davidson zamontowany razem ze stelażem centralnym Givi, więc jego pytaj czy dużo było rzeźbienia.
- JAREK
- Administrator
- Model i rocznik moto.: XJR1300-2004
- Województwo: E-łódzkie
- Kontaktowanie:
Kupiłem praktycznie nowy stelaż sw motech od kolegi z fb za połowe ceny nowego. Nie wiem tylko czy stelaż kufra centralnego shad, który już mam, nie będzie nieco przeszkadzał lub wymuszał jakieś mody do tego sw motecha.
Tak czy siak szukam teraz kufrów do tego sw motecha. Niestety widzę, że większość shadów i kappa ma takie mocowania, że nie ma do nich adapterów do sw motecha.
Kufry sw motecha są brzydkie i drugie w ch...
Tak czy siak szukam teraz kufrów do tego sw motecha. Niestety widzę, że większość shadów i kappa ma takie mocowania, że nie ma do nich adapterów do sw motecha.
Kufry sw motecha są brzydkie i drugie w ch...
- JAREK
- Administrator
- Model i rocznik moto.: XJR1300-2004
- Województwo: E-łódzkie
- Kontaktowanie:
No i kurła za żadne skarby nie mogę spasować stelaża. Moim zdaniem coś jest nie tak, jakby nie od tego motocykla, ale kolega zapewnia, że w XJR z 2000 r. był założony i wg instrukcji powinien pasować do wszystkich modeli.
Czy ktoś z Was ma może stelaż sw motech w rp10. Może przesłać jakąś fotkę?
EDIT: znalazłem fotki stelaża na starszej xjr-ce ale widać wyraźnie różnice. Będę pewnie zwracał ten stelaż koledze.
Czy ktoś z Was ma może stelaż sw motech w rp10. Może przesłać jakąś fotkę?
EDIT: znalazłem fotki stelaża na starszej xjr-ce ale widać wyraźnie różnice. Będę pewnie zwracał ten stelaż koledze.
- Zdzislaw
- Model i rocznik moto.: PzKpfw.Ausf.DT-75
- Województwo: C-kujawsko-pomorskie
- Kontaktowanie:
A pokaż fotkę jak to próbujesz zamontować. Bo w sumie tył się raczej nie różni RP02->RP10 oprócz długości setów pasażera(mocowanie tłumików).
Wróć do „Dodatki do motocykli.”