NIe chce żeby to zabrzmiało jak "kryptoreklama"
Prowadzę antykwariat, wprawdzie naukowo-techniczny, ale... jakiś czas temu rozszerzyłem dość znacznie ofertę i mam... sporo ciekawostek
służe też pomocą - w miarę możliwości...
Gdybyś jednak Jaro uznał to za post niewłaściwy - usuń go
Poszukiwane tytuły... dawno nie wznawiane
- ostry
- Model i rocznik moto.: RP2 '00
- Województwo: D-dolnośląskie
Poszukiwane tytuły... dawno nie wznawiane
Ostatnio zmieniony wtorek, 5 stycznia 2010, 12:24 przez ostry, łącznie zmieniany 1 raz.
- ostry
- Model i rocznik moto.: RP2 '00
- Województwo: D-dolnośląskie
mariuszdg pisze:... U mnie babcia sporo czyta...
nie ma sprawy...
jak chcesz cos konkretniej to pisz na priva
[ Dodano: 2010-01-05, 22:16 ]
edwin pisze:ostry, ...serii jeżdżę samochodem... jeżdżę motocyklem...
mam na pewno, ale aktualny spis - mam nadzieję - będzie na przełomie lutego i marca
obecnie kończę układanie po przeprowadzce magazynu
jeśli coś na już, to muszę znać konkretny tytuł - wtedy będę buszował po pólkach
- JAREK
- Administrator
- Model i rocznik moto.: XJR1300-2004
- Województwo: E-łódzkie
- Kontaktowanie:
Żeby nie powielać tematów napiszę tu bo to antykwariatu się tyczy, a bardziej jednej pozycji.
Pytanie do ostrego: czy jesteś w stanie wycenić taką oto pozycję: Georg Schott - "Das Volksbuch vom Hitler" rok wydania 1939, prawa autorskie z 1924 r.; książka pisana gotykiem, oprawiona w płutno, opatrzona pieczęciami "Deutsche Volksschule nr 5 Litzmannstadt" oraz okrągłą z niemiecką glapą oraz napisem: Der Schulleiter der Deutschen Volksschule nr 5 Litzmannstadt" plus jakaś notatka odręczna, której nie potrafię odczytać.
Kiedyś spotkałem identycznie wydaną "Mein Kampf" ale była wówczas dla mnie nieosiągalna jeśli chodzi o cenę.
Pytanie do ostrego: czy jesteś w stanie wycenić taką oto pozycję: Georg Schott - "Das Volksbuch vom Hitler" rok wydania 1939, prawa autorskie z 1924 r.; książka pisana gotykiem, oprawiona w płutno, opatrzona pieczęciami "Deutsche Volksschule nr 5 Litzmannstadt" oraz okrągłą z niemiecką glapą oraz napisem: Der Schulleiter der Deutschen Volksschule nr 5 Litzmannstadt" plus jakaś notatka odręczna, której nie potrafię odczytać.
Kiedyś spotkałem identycznie wydaną "Mein Kampf" ale była wówczas dla mnie nieosiągalna jeśli chodzi o cenę.