SoA
- mariuszdg
- Model i rocznik moto.: XJR1300 '07, SPEED TRIPLE R94
- Województwo: S-śląskie
- Kontaktowanie:
SoA
Kumpel, który się dowiedział, żem uziemiony przysłał mi pierwszy sezon tego serialu na płytce (12 odcinków plus pilot). Powiem tak: w dwa dni obejrzałem wszystko i już zasysam 2 sezon. Odcinki mają po 50 min a ogląda się jednym tchem, szczególnie jeśli nie wiesz czego się spodziewać po filmie tak jak ja. Motywy są za ostre, szczególnie w pierwszych kilku odcinkach. Całość świetnie zabarwiona wręcz rewelacyjną muzą. Najlepsza serialowa muza jak dla mnie. Podejrzewam, że w PL ten serial nigdy emitowany nie będzie.
Stronka o serialu: http://www.filmweb.pl/f479538/Sons+of+Anarchy,2008
Normalnie, żadnych seriali nigdy nie oglądam, bo czasu brak na pierdoły, ale ten faktycznie polecam.
Stronka o serialu: http://www.filmweb.pl/f479538/Sons+of+Anarchy,2008
Normalnie, żadnych seriali nigdy nie oglądam, bo czasu brak na pierdoły, ale ten faktycznie polecam.
"Kto drogi prostuje ten w lesie nocuje..."
- balth
- Model i rocznik moto.: K1300R15
- Województwo: W-mazowieckie
mariuszdg pisze:Balthcik mam cały drugi sezon. Zassałem drugi raz w troszkę lepszej jakości. Jak Ci się nie chce z netu zasysać to dawaj adres na priv to pocztą dostaniesz na 2 dvd. Pozdro
heh, ja zassałem pierwszy w hd
drugi podobno ma się skończyć za 14 godzin.
btw. trenowałeś kiedyś opera unite? może spróbujemy?
bye
balth
balth
- umberto
- Model i rocznik moto.: ArtBikeGarage Limited Edition
- Województwo: P-wielkopolskie
JAREK pisze:OK, tylko fajnie byłoby gdyby dało sie to obejrzeć na zwykłym dvd
na zwykle DVD
JAREK pisze: bo mój komputer to chodzi jak schorowany emeryt.
to co mam to na komputer lub dvd obsługujące dvix'y i napisy w txt
- balth
umberto pisze:JAREK pisze:OK, tylko fajnie byłoby gdyby dało sie to obejrzeć na zwykłym dvd
na zwykle DVD
czytaj, umbi, czytaj: to jest BD.....
bye
balth
balth
- mariuszdg
- Kontaktowanie:
balth pisze:czytaj, umbi, czytaj: to jest BD.....
Właśnie, żeby się ktoś nie pomylił i przypadkowo tego z w formacie BluRay nie zassał. Jakoś jest porażająca, ale żeby to odczytać z płytki trza mieć czytnik z niebieskim laserem (PS3-to co ma Cezaro, lapki - najczęściej Vaio, lub sam odtwarzacz Blu-Ray: http://www.topmarket.pl/odtwarzacz-blur ... 34381.html Jak ktoś ma szybki sprzęt (komp) to może zassać, podpiąć się kablem HDMI do TV i tyż jest ok. A i najważniejsze, żeby miało sens trza jeszcze TV Full HD posiadać (rozdziałka: 1920X1080).
- mariuszdg
- Kontaktowanie:
1 płyta najzwyklejsza BD to jest około 6 klasycznych płytek DVD, plus nie obejrzysz tego na zwykłym DVD, tylko na kompie. Tak jak pisałem trza mieć troszkę sprzętu by miało to ręce i nogi. Oglądanie na kompczaku w Full HD też troszkę nie bardzo, chyba, że się ma jakiś sporawy monitor. Dla mnie filmy Full HD to powinien być minimum 40 cali TV, odtwarzacz DB plus kino domowe (najlepiej 7.1) Ale dobra, kończę te wywody.
- balth
mariuszdg pisze:1 płyta najzwyklejsza BD to jest około 6 klasycznych płytek DVD, plus nie obejrzysz tego na zwykłym DVD, tylko na kompie.
nie jest to prawdą. spoko obejrzysz na dvd. trzeba tylko troszkę popracować nad tematem
Tak jak pisałem trza mieć troszkę sprzętu by miało to ręce i nogi. Oglądanie na kompczaku w Full HD też troszkę nie bardzo,
oglądanie czegokolwiek na komputerze jest takie sobie - zamiennik, choć czasem praktyczniejszy.
chyba, że się ma jakiś sporawy monitor. Dla mnie filmy Full HD to powinien być minimum 40 cali TV, odtwarzacz DB plus kino domowe (najlepiej 7.1) Ale dobra, kończę te wywody.
kino domowe to już lekka przesada. oczywiście, byłoby miło ale nie niezbędnie.
BTW dla mnie FullHD to również nieco przereklamowany temat.
bye
balth
balth
- balth
..przestań, bo się posikam.. umbi się kaja, hehe....
co wy tam pijecie w tej pyrylandii? te takie co je mitomisiek lubi?
co wy tam pijecie w tej pyrylandii? te takie co je mitomisiek lubi?
Ostatnio zmieniony piątek, 5 lutego 2010, 21:32 przez balth, łącznie zmieniany 1 raz.
bye
balth
balth
- umberto
- Model i rocznik moto.: ArtBikeGarage Limited Edition
- Województwo: P-wielkopolskie
nie interesuj sie tym co pijemy
czegokolwiek bysmy nie pili to napewno w takim towarzystwie ktore pozniej na forum nie bedzie drzec lacha uprzednio do picia zachecajac..
if you know what I mean.. cfaniaku ........
czegokolwiek bysmy nie pili to napewno w takim towarzystwie ktore pozniej na forum nie bedzie drzec lacha uprzednio do picia zachecajac..
if you know what I mean.. cfaniaku ........
Ostatnio zmieniony sobota, 6 lutego 2010, 21:44 przez umberto, łącznie zmieniany 1 raz.