Prośba o wsparcie!
- JAREK
- Administrator
- Model i rocznik moto.: XJR1300-2004
- Województwo: E-łódzkie
- Kontaktowanie:
Prośba o wsparcie!
Jako że nie jestem biegły w tworzeniu stron www zwracam się o pomoc w tworzeniu i budowaniu naszego portalu do członków naszego forum.
Ci, którzy się znają, umieją i chcą pomóc w zrobieniu strony z prawdziwego zdarzenia proszeni są o wystąpinie.
Ci, którzy się znają, umieją i chcą pomóc w zrobieniu strony z prawdziwego zdarzenia proszeni są o wystąpinie.
Ok jak znajdę chwilkę to coś ulepie może się spodoba
[ Dodano: 2010-04-14, 22:36 ]
O to propozycja nagłówka
[ Dodano: 2010-04-14, 22:40 ]
troszkę jeszcze trzeba to wygładzić ale poprawie jak trochę będę trzeźwiejszy sugestie miło widziane
[ Dodano: 2010-04-14, 22:36 ]
O to propozycja nagłówka
[ Dodano: 2010-04-14, 22:40 ]
troszkę jeszcze trzeba to wygładzić ale poprawie jak trochę będę trzeźwiejszy sugestie miło widziane
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 20 grudnia 2010, 09:33 przez Głaz, łącznie zmieniany 1 raz.
- JAREK
- Administrator
- Model i rocznik moto.: XJR1300-2004
- Województwo: E-łódzkie
- Kontaktowanie:
Dość ciekawa propozycja, przyznam. Polemikę zapewne wzbudzi XJR-ka z ową "1" i pewni odezwą się głosy czemu nie w ..... kolorze.
Wiem, że to wymaga największego trudu ale te napisy wymagałyby poprawy moim zdaniem, aczkolwiek doceniam trud i pracę włożoną w projekt bo wiem, że to czasu i nerwów pewnie kosztowało wiele.
Wiem, że to wymaga największego trudu ale te napisy wymagałyby poprawy moim zdaniem, aczkolwiek doceniam trud i pracę włożoną w projekt bo wiem, że to czasu i nerwów pewnie kosztowało wiele.
Popieram sugestię odnośnie napisu myślę jeszcze o wersji chromowanej bądź trawionej napisu ale to jak z malowaniem obrazu jak namalujesz jest ok a następnego dnia już widzisz co jeszcze trzeba poprawić. Cieszę się, że koncepcja przypadła do gustu dopracuje projekt i podrzucę do weryfikacji Ale to dopiero w przyszłym tygodniu jak w pracy będę nudę zabijał to podlepię go troszkę.
- piontek
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 2002
- Województwo: B-podlaskie
- Kontaktowanie:
Dla kompromisu proponuję: srebrno-czarna. Tak jak rocznik 2002, bo jakoś mi sie wydaje, że jest najpopularniejszy na forum. A może ja na taki tylko zwracam uwagę...
Jeśli masz uwagę do mnie, a nie do treści związanych z wątkiem - wpisz ją w "Uwagi do Piontka". Czyli tu:
http://yamahaxjrclub.pl/viewtopic.php?t=2487
http://yamahaxjrclub.pl/viewtopic.php?t=2487