tyle ze interesuje mnie taki "lepsiejszy" z włącznikiem AWARYJNYCH bo u mnie takiego nie ma, wypadało by mojego konia wyposażyć w taki bajer
  tyle ze interesuje mnie taki "lepsiejszy" z włącznikiem AWARYJNYCH bo u mnie takiego nie ma, wypadało by mojego konia wyposażyć w taki bajer 
Lenku pisze:mówisz masz...
http://www.ebay.pl/itm/Yamaha-XJR-1300-Right-Hand-Switch-Gear-Breaking-XJR-1300-/251844669644?pt=UK_Motorcycle_Parts_13&hash=item3aa31cb0cc
tylko cena taka se, ale rzadka rzecz
moja całe szczęście ma to fabrycznie ;p
 różni się tylko kostkami po przełożeniu kabli wszystko działa jak należy + czarnula ładnie mruga dwoma oczkami
  różni się tylko kostkami po przełożeniu kabli wszystko działa jak należy + czarnula ładnie mruga dwoma oczkami   tak wiec jak by ktoś potrzebował śmiało może kupować od XJ 600 DIVERSION
 tak wiec jak by ktoś potrzebował śmiało może kupować od XJ 600 DIVERSIONRockMaN pisze:
No cena powala ale rozwiązałem to w ten sposób że nabyłem przełącznik od Xj 600 --> http://allegro.pl/yamaha-xj600-xj-600-d ... 99560.htmlróżni się tylko kostkami po przełożeniu kabli wszystko działa jak należy + czarnula ładnie mruga dwoma oczkami
tak wiec jak by ktoś potrzebował śmiało może kupować od XJ 600 DIVERSION
Zdzislaw pisze:Pasować to pewnie będzie i z Kawałsraki.
Arturze tak jak napisałem wcześniej, przekładasz kostki XJR na kable od XJ, wg wcześniejszego schematu i kolorów co było w XJR. Od lampy trzeba przelutować kable, gdyż różnią się kostką. Prawie Plug&Play.
 Po drugim ponownym rozłożeniu i złożeniu połączeń, kilkakrotnym poruszeniu kabelków i wypiciu 2 piw jakoś się samo  naprawiło. Zirytowany i wk...zdenerwowany, poskładałem i profilaktycznie włączyłem.  Ku mojemu zdziwieniu działa. Ale co było powodem to nie wiem, przelałem połączenia płynem do styków i zobaczymy jak długo będą działać.
  Po drugim ponownym rozłożeniu i złożeniu połączeń, kilkakrotnym poruszeniu kabelków i wypiciu 2 piw jakoś się samo  naprawiło. Zirytowany i wk...zdenerwowany, poskładałem i profilaktycznie włączyłem.  Ku mojemu zdziwieniu działa. Ale co było powodem to nie wiem, przelałem połączenia płynem do styków i zobaczymy jak długo będą działać.Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości