zakładki na stronie głównej
- balth
- Model i rocznik moto.: K1300R15
- Województwo: W-mazowieckie
zakładki na stronie głównej
zakładki to fajny pomysł tylko trochę niedorobiony. można sobie zakładkować konkretny wątek ale dostęp do nich jest tylko z poziomu profilu usera. a to z kolei ogranicza ich użyteczność. fajnie byłoby, gdyby można było je otworzyć z poziomu strony głównej - wtedy rzeczywiście można by było szybko dostać się do ulubionych wątków.
bye
balth
balth
- JAREK
- Administrator
- Model i rocznik moto.: XJR1300-2004
- Województwo: E-łódzkie
- Kontaktowanie:
Re: zakładki na stronie głównej
Nie wiem czy dobrze rozumiem? Chodzi o listę postów i wątków na portalu?
- balth
nienienie.
masz taką możliwość, że można dodać zakładkę do konkretnego wątku. czyli jak na nią naciśniesz, to od razu lądujesz w konkretnym wątku. no i to jest fajne ale....
ale żeby z tego skorzystać trzeba wejść we własny profil, zakładki i dopiero wtedy je widzisz.
jakby dało się wyciągnąć zakładki na stronę główną foruma (czyli każdy widzi swoje) to bez wchodzenia do profilu można by szybko znaleźć się w docelowym miejscu.
pachnie modem jakimś.
o!
masz taką możliwość, że można dodać zakładkę do konkretnego wątku. czyli jak na nią naciśniesz, to od razu lądujesz w konkretnym wątku. no i to jest fajne ale....
ale żeby z tego skorzystać trzeba wejść we własny profil, zakładki i dopiero wtedy je widzisz.
jakby dało się wyciągnąć zakładki na stronę główną foruma (czyli każdy widzi swoje) to bez wchodzenia do profilu można by szybko znaleźć się w docelowym miejscu.
pachnie modem jakimś.
o!
bye
balth
balth
- JAREK
- Administrator
- Model i rocznik moto.: XJR1300-2004
- Województwo: E-łódzkie
- Kontaktowanie:
Baltho@ odkryłem że w portalu po prawej stronie jest menu użytkownika - tam masz odnośnik do twoich zakładek.
Powiedz, że choć trochę pomogłem...
Powiedz, że choć trochę pomogłem...
- balth
pomogłeś, dziękuję. fajne ale....
zawsze jest ale.
ze strony portalu to się raczej rzadko korzysta, a ze strony głównej forum zawsze
zawsze jest ale.
ze strony portalu to się raczej rzadko korzysta, a ze strony głównej forum zawsze
bye
balth
balth