- tak ja pisał suzigsx1 kask jest szczelny nie wieje, nie lata szyba ale paradoksalnie ta szczelność okazała się lekką wadą. Przy wysokiej temperaturze praktycznie nie ma chłodzenia twarzy - nawet przy sporych prędkościach. Otwieranie wentylacji przy brodzie kilkakrotnie nieświadomie zamknąłem (sam nie wiem co robiłem z ręką) chyba zahaczałem przy uchylaniu szyby. Natomiast świetnie jest chłodzenie głowy - niby dwa małe wywietrzniki na czubku głowy ale dają radę.
- pinlock. Myślę, że zdał egzamin. Nigdy wcześniej nie używałem takiego wynalazku, a tu przez cały dzień nawet przy małych prędkościach nawet przy nosie nie pojawiały się żadne zaparowania. Dopiero jak wracałem o zmierzchu to kątem oka widziałem lekkie zaparowanie po lewej stronie szyby (może to kwestia regulacji?)
suzigsx1 pisze:-przy zakładaniu podwija mi się za każdym razem lewe ucho i muszę trochę się pobawić żeby go dobrze ułożyć na głowie
dokładnie to samo ale ja mam lewe ucho większe
Poza powyższym kask bardzo wygodny (mimo ciężkiego zakładania), blenda działa bez zarzutu, szumy są w nornie - chociaż myślałem że będzie ciszej.
Generalnie mimo wykazanego wyżej malkontenctwa jestem zadowolony i spokojnie mogę go polecić.
(Audycja zawierała lokowanie produktu)