Nolan N 103 clasic-szczena.
Moderator: balth
- Wadi
- Kontaktowanie:
Nolan N 103 clasic-szczena.
Witam! Zastanawiam sie nad kupnem tego kasku w Louis jest przecena na 170 eur a w Pl od 1200 zł.ktos z szanownego grona kolegów posiada,prosze o opinie.dzieki z góry
- jacekxjr78
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 2005
- Województwo: K-małopolskie
- Zdzislaw
- Model i rocznik moto.: PzKpfw.Ausf.DT-75
- Województwo: C-kujawsko-pomorskie
- Kontaktowanie:
jacekxjr78 pisze:jedna wada to waga prawie 1700gr
Macałem go w M-A, jako, że mnie nie interesował to.... w porównaniu»....Shoei Nałotek lżejszy jest... ale wiadomo kwestia kasy . Choć osobiście przymierzałem Neoteca i fajnie pięknie ale jakoś nie przekonała mnie ta.... pustka z przodu nawet przy zamkniętej szczęce.... dziwne uczucie ze szczękowymi... blenda fajna sprawa . Ja wybrałem Qwesta ze względów zdrowotnych- przewlekłe zapalenie uszu...- nic ciekawego, świsty» gwizdy i hulający wiatr w LSach, Tornadach i Niemcach wychodzi po czasie... . Blutacza to przy takich cenach hałerów powinni w gratisie dodawać .
-
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 RP10 2004
- Województwo: D-dolnośląskie
waldi ja sie nastawialem na nolana bardzo . na bazarze mierzylem ich kilka modeli i rozmiarowek aż w końcu przypasowalem sobie caberga sintesi (a mialem nie kupowac ju caberga bo mialem downtowna i nie polecam) ale ten najlepiej lezal i price per performance tez nizgorzej -900pln . na razie zadowolony jestem -po 7000 km .