ciuszki Adrenaline
Moderator: troll
ciuszki Adrenaline
Yo, jak w temacie...ma ktoś/używał/zdecydowanie odradza/nieśmiało poleca ?
Bo przypadkiem trafiłem na zimową wyprzedaż: kurtałka Warrior za 290zł. Niebrzydka, protektory szajsowate ale Pani Sklepowa twierdzi że membrana sprawdza się w walce z wiatrem i deszczem. Ale ja niewierny (Tomasz) jestem i wole zapytać
pozdrawiam
Bo przypadkiem trafiłem na zimową wyprzedaż: kurtałka Warrior za 290zł. Niebrzydka, protektory szajsowate ale Pani Sklepowa twierdzi że membrana sprawdza się w walce z wiatrem i deszczem. Ale ja niewierny (Tomasz) jestem i wole zapytać
pozdrawiam
- piontek
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 2002
- Województwo: B-podlaskie
- Kontaktowanie:
Jeśli Utika to ja mogę powiedzieć tyle, że posiadam skórzaną. I to co może mieć wspólnego ze szmacianką to nici. A to jest, niestety, słaba strona tego producenta. Po prostu nici są za słabe i niezbyt starannie zakończone są szwy. W związku z tym zwyczajnie się pruje. Radzę też zwrócić uwagę na rozmiary - produkcja Pakistan wzrost więc azjatycki...
Ale tak sobie myślę: JAREK, czy na pewno te dwie firmy mają coś wspólnego? Przecież Utika istnieje nadal a jej produkty oferuje, na bieżąco, np. Inter Motors.
Ale tak sobie myślę: JAREK, czy na pewno te dwie firmy mają coś wspólnego? Przecież Utika istnieje nadal a jej produkty oferuje, na bieżąco, np. Inter Motors.
Jeśli masz uwagę do mnie, a nie do treści związanych z wątkiem - wpisz ją w "Uwagi do Piontka". Czyli tu:
http://yamahaxjrclub.pl/viewtopic.php?t=2487
http://yamahaxjrclub.pl/viewtopic.php?t=2487
- piontek
- Kontaktowanie:
Koniu pisze:RetBike rulez !:D
Felix rulez, bo to gość co zaprojektował to wszytko w RerBike i mu podziękowali...
Teraz sam próbuje tyle, że wielkich napisów nie sadzi wszędzie. Ale też nie ma pakistańskiego kapitału na rozkręcenie...
Tak piszę bo spotkałem gościa osobiście i naprawdę się przejmuje tym co robi. I to zawodowy mistrz krawiecki. Spasował mi ubranko (bo byłem już w desperacji jak nie mogłem skóry znaleźć). Szkoda tylko, że ma tak mało atrakcyjną stronę www. Na żywo wygląda to dużo lepiej. A na dodatek jeden mój kumpel kurtkę kupił i jest bardzo zadowolony. Za to RetBika oddał bo "piła" pod pachami
[ Dodano: 2009-02-16, 20:47 ]
Nie pamiętam czy już link podsyłałem: http://www.moto-feliks.pl/
- piontek
- Kontaktowanie:
Koniu pisze:Widać gościu powinien się zająć produkcją indywidualną
Tak naprawdę to projektowaniem bo dobrał mi łachy z tego co miał naszyte. Żeby zrobić tzw. pełną romiarówkę, czyli jeden rodzaj ubrania ale w wielu rozmiarach, to trzeba trochę się znać. Fajnie jest też, że jeden producent ma tak dobrane rozmiary, że jeśli jeden rodzaj kurtki Ci pasuje w danym rozmiarze to drugi też. Ja przymierzyłem w RetBike'u w siedzibie głównej w Łomiankach 3 kurtki w rozmiarze XXL i jedna w ogóle nie weszła, druga była obcisła a trzecia za duża! Niestety takie efekty się uzyskuje nie modyfikując produkcji w Pakistanie.
A jeśli Koniu chcesz, to pewnie Feliks uszyje Ci coś na miarę