książka z humorem
książka z humorem
o lat już kilku czytam serie'' świat dysku '' Terrego Pratchetta każda książka wprawia w dobry nastrój , niektóre bardziej niektóre mniej .Jest około 40-stu, niekoniecznie trzeba czytać je po kolej są powiązane ze sobą mniej więcej miejscem i nie którymi postaciami i to nie zawsze . co tam będę się rozpisywał porostu warto coś takiego poczytać a jak się spodoba to ma się dożo do czytania
- balth
- Model i rocznik moto.: K1300R15
- Województwo: W-mazowieckie
Re: książka z humorem
ja kiedyś czytałem ale mi przeszło. imho te o świecie dysku czyli przygody prawie-czarodzieja były ok a później nastąpił przesyt. ale te powiedzonka...... "i z miną średnio rozgarniętego kamienia przydrożnego"
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 4 stycznia 2010, 08:38 przez balth, łącznie zmieniany 1 raz.
bye
balth
balth
- donCezarre
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 2004
- Kontaktowanie:
Cizia Zyke the best, mam nawet na dysku jego trzy kawałki fajna szybka lekturka
Ostatnio zmieniony środa, 6 stycznia 2010, 07:59 przez donCezarre, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawdziwy mistrz wygrywa zawsze.......
-
- Model i rocznik moto.: XJR 1300
Sporo opium chłopak wypalił podczas swych azjatyckich przygód to i miał o czym pisać. A tak poza tym fajne opowiastki zaczerpnięte ze swojej bogatej i burzliwej biografii.
Moją najlepszą książką z polskiego podwórka jest opowiastka Mariusza Maślanki pt.:"Jutro będzie lepiej". Zaraz potem Mariusz Sieniewicz i "Czwarte niebo" chociaż jego "Rebelia" też zajebiaszcza ale tutaj pan za ostro pojechał z zielem Gandalfa!
Moją najlepszą książką z polskiego podwórka jest opowiastka Mariusza Maślanki pt.:"Jutro będzie lepiej". Zaraz potem Mariusz Sieniewicz i "Czwarte niebo" chociaż jego "Rebelia" też zajebiaszcza ale tutaj pan za ostro pojechał z zielem Gandalfa!