Pasja na 2kołach
Pasja na 2kołach
Cześć!
Jakiś czas temu postanowiłem, że zrobię krótki dokument o motocyklistach. Bez budżetu, bez profesjonalnej ekipy, tylko z ochotników, którzy sami się zgłosili do udziału. Pasja na 2kołach to film o motocyklistach i motocyklistach. O ludziach, którzy kochają jazdę na dwóch kółkach, w terenie, po asfalcie, na torze, i poza nim. O tym jak wszyscy jesteśmy różni, a jednocześnie łączy nas ta sama zajawka. Dziś wyszedł trailer, jeśli chcecie rzucić okiem to zapraszam:
https://youtu.be/7JSCUUfiQBg
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Jakiś czas temu postanowiłem, że zrobię krótki dokument o motocyklistach. Bez budżetu, bez profesjonalnej ekipy, tylko z ochotników, którzy sami się zgłosili do udziału. Pasja na 2kołach to film o motocyklistach i motocyklistach. O ludziach, którzy kochają jazdę na dwóch kółkach, w terenie, po asfalcie, na torze, i poza nim. O tym jak wszyscy jesteśmy różni, a jednocześnie łączy nas ta sama zajawka. Dziś wyszedł trailer, jeśli chcecie rzucić okiem to zapraszam:
https://youtu.be/7JSCUUfiQBg
- artur
- Model i rocznik moto.: OXygen 49 ccm, XJR 07
- Województwo: P-wielkopolskie
Re: Pasja na 2kołach
Zobaczymy.
P.S. wszystkie odpowiedzi są czysto teoretyczne podparte niewielką wiedzą własciciela w w/w temacie
- farba
- Model i rocznik moto.: Żółta taryfa
- Województwo: W-mazowieckie
Pasja na 2kołach
Takie " why we ride" po Polsku
- Tomson
- Model i rocznik moto.: Yamaha xjr 1300 turbo
- Województwo: W-mazowieckie
Pasja na 2kołach
No ja czekam na rozwinięcie i ciąg dalszy.
Cześć! Dzięki wszystkim za miłe słowa. Myślę że zamknę film jakoś w połowie marca, dam znać na bank. Jak jesteście z Wrocławia to może nawet pomyślimy nad jakimś pokazem premierowym?
- Zwierzu
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 2002
- Województwo: L-lubelskie
Już mi się podoba. Powodzenia!
- Piotr_MC_85
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 2009
- Województwo: D-dolnośląskie
Pasja na 2kołach
Już sam pomysł jest bardzo dobry. Dobra robota.
Czemu nie, jest nas trochę w okolicy.
motoxpresstour pisze: Jak jesteście z Wrocławia to może nawet pomyślimy nad jakimś pokazem premierowym?
Czemu nie, jest nas trochę w okolicy.
- Unfamiliar
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 2007
- Województwo: S-śląskie
Sorry, ale z tego trailera nic nie wynika. Nie znam tych panów i choć ciesze się że mają coś do powiedzenia na temat motocyklowej pasji, to mnie to nie wciąga.
Hej, hej, słuchacie: odświeżam temat, bo jest już pełna wersja filmu:
https://www.youtube.com/watch?v=jAKn08ho8aw
Pochłonęła parę miesięcy i mnóstwo mojego wolnego czasu, ale doprowadziłem sprawę do końca
Mam nadzieję, że Wam się spodoba, piszcie co myślcie.
Ps. Unfamiliar, zastanwaiłem się co Ci odpisać. Że nie rozumiem o co Ci chodzi z tym wynikaniem z trailera? Z jakich zwiastunów cokolwiek wynika? Masz wiedzieć o czym będzie film i myślę, że tym samym (patrząc na drugie zdanie) zwiastun spełnił swoją rolę. Co do wciągania: To Twój gust Nie mam prawa Cię zmusić do oglądania czegokolwiek, mogę powiedzieć, że przykro mi, że Cię nie przekonałem. Może następnym razem?
https://www.youtube.com/watch?v=jAKn08ho8aw
Pochłonęła parę miesięcy i mnóstwo mojego wolnego czasu, ale doprowadziłem sprawę do końca
Mam nadzieję, że Wam się spodoba, piszcie co myślcie.
Ps. Unfamiliar, zastanwaiłem się co Ci odpisać. Że nie rozumiem o co Ci chodzi z tym wynikaniem z trailera? Z jakich zwiastunów cokolwiek wynika? Masz wiedzieć o czym będzie film i myślę, że tym samym (patrząc na drugie zdanie) zwiastun spełnił swoją rolę. Co do wciągania: To Twój gust Nie mam prawa Cię zmusić do oglądania czegokolwiek, mogę powiedzieć, że przykro mi, że Cię nie przekonałem. Może następnym razem?
- Unfamiliar
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 2007
- Województwo: S-śląskie
motoxpresstour pisze:Ps. Unfamiliar, zastanwaiłem się co Ci odpisać.
A po co tu się nad czymkolwiek zastanawiać?
motoxpresstour pisze:Z jakich zwiastunów cokolwiek wynika?
Ze wszystkich. Które są dobrze zrobione.
motoxpresstour pisze:Nie mam prawa Cię zmusić do oglądania czegokolwiek, mogę powiedzieć, że przykro mi, że Cię nie przekonałem.
No, faktycznie, nie masz prawa. Ale niech Ci nie będzie przykro. Jestem starym malkontentem. I czasem się po prostu czepiam.
Z uwagą śledziłem Wasze poczynania do czasu tragicznego końca super wyprawy, i przyznaję że wówczas mieliście to "coś", przekazywane nam w kolejnych relacjach. Tutaj wypadło to gorzej. Moim, podkreślam, zdaniem.
Głowa do góry! Jeszcze wszystkich zaskoczysz:)
Cieszę się, że do przodu, Unfamiliar, widziałeś pełną wersję? Jakie jest zdanie starego malkontenta?
Pasja na 2kołach
Cześć
Fajny film, przyjemnie się ogląda.
Działaj dalej, czekam na kolejne produkcje.
Pozdrawiam
Kurdę odpadłem !
Właśnie skończyłem oglądać film z waszej wyprawy dookoła świata.
Brak słów....
Jak sobie to wszystko poukładam to może coś mądrego napisze. Na razie jestem w szoku.
Jeszcze raz pozdrawiam
Fajny film, przyjemnie się ogląda.
Działaj dalej, czekam na kolejne produkcje.
Pozdrawiam
Kurdę odpadłem !
Właśnie skończyłem oglądać film z waszej wyprawy dookoła świata.
Brak słów....
Jak sobie to wszystko poukładam to może coś mądrego napisze. Na razie jestem w szoku.
Jeszcze raz pozdrawiam