na pycha to wszystko się odpali.
Automata z pychu odpal
Holender pisze:Ghost, za karę że zgadłeś, będziesz się musiał napić ze mną bimbru !
Bitels, za karę że nie zgadłeś, również będziesz się musiał napić !
Arturro i Pióro, zapewniam Was ze Jakub Wędrowycz jest baaardzo sympatycznym tworem niejakiego Pilipiuka. Kto nie wierzy, może zawrzeć z nim bliższą znajomość na kartach książek. Polecam !
adrenalina00 pisze:Witam, dziś zrobiłem pomiary. Napiecie na aku poza instalacją 15.2, po wpięciu w instalację i po przekręcu stacyjki 14.8. Zwarłem przewody przy przekaźniku no i ku mojej radości zakręcił. Szukam teraz przekaźnika, mam nadzieje że po jego wymianie wszystko będzie ok. Wielkie Dzięki za pomoc
. Aku na luzie bez podpięcia do instalacji 15,2V
Przecież to powinno wybuchnąć już dawno.....Czyli pewnie tu prunt spierniczał. Tanio wyjdzie, jeśli to tylko przekaźnik.adrenalina00 pisze:Ale fakt jest taki że z pominięciemwtego przekaźnika rozrusznik kręc
Piotr_MC_85 pisze:Ja bym poszukał masy na rozruszniku, później na akumulatorze styki przeczyścił, miałem podobne objawy tyle, że w XJ 650.
Powyższe operacje pomogły wyeliminować problem.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości