Sezon nalewkowy
- Unfamiliar
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 2007
- Województwo: S-śląskie
- Zdzislaw
- Model i rocznik moto.: PzKpfw.Ausf.DT-75
- Województwo: C-kujawsko-pomorskie
- Kontaktowanie:
Unfamiliar pisze:....
Trzeba zacząć już spirytus gromadzić na Farbową "sosnówkę", hehehe.
To jest myśl .
Po za tym zdegustowałem mirabelkówkę, co stała ok. 2 miesięcy nie ruszana. Nabrała smaku, na dnie osiadło jeszcze od członka osadu, jak to ze śliwek... Po za tym w piwnicy zabunkrowałem Komesa Potrójnie Złotego, niech dojrzewa.
-
- Model i rocznik moto.: XJR 1200 1995
- Kontaktowanie:
O proszę, jednak Panowie działają Mam do zlania brzoskwiniówkę ale jak patrzę na jej mętność to mi ręce opadają, nie wiem jak się za to zabrać Do tego pigwówka się w słojach przegryza. I osobno jej nasiona, podobno też pyszne. I wszelkiego rodzaju winka. Już wiem że mi butelek braknie. Trzeba zacząć dotychczasowe opróżniać!
Nie ma boga, jest... Motór
- Unfamiliar
Mam trochę flaszek po winie. Pod nalewki, zalakować i w sam raz.
Jakiś arkusz czy dwa bibuły laboratoryjnej też by się znalazł. Tylko baaardzo cierpliwym trza być, bo przez to zasraństwo ledwo kapie.
Jak Cię nie będzie w Szklarskiej, mogę Mariuszowi wrzucić do auta, a Ty se od niego odbierzesz...
Jakiś arkusz czy dwa bibuły laboratoryjnej też by się znalazł. Tylko baaardzo cierpliwym trza być, bo przez to zasraństwo ledwo kapie.
Jak Cię nie będzie w Szklarskiej, mogę Mariuszowi wrzucić do auta, a Ty se od niego odbierzesz...
Ostatnio zmieniony wtorek, 14 stycznia 2014, 22:44 przez Unfamiliar, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Model i rocznik moto.: XJR 1200 1995
- Kontaktowanie:
Unfamiliar, dzięki wielkie ale co będzie Mariusz puste butelki woził, on tylko je w sklepie wymienia na pełne mam w garażu sporo butelek, ino brudne w środku. Temat już przerabiałem i polecam- wsypać do butelki tyćkę kreta, zalać ostrożnie wrzątkiem i odstawić na jakiś czas.
Nie ma boga, jest... Motór
- Unfamiliar
- Unfamiliar