dzięki z góry

kocham cię i tak.
 kocham cię i tak.  cezar nie bądź zazdrosny
 cezar nie bądź zazdrosny  
 może stwórzmy wątek, gdzie jakikolwiek kolo znajdzie _istotne_ i _wartośiowe_ rady co _TAK_ a co _NIE_ w temacie motooilera? nie tam żebym naciskał, bo w końcu połoźę się pod moto olewając wszystko i wszystkich, i napiszę to i owo, ale zaoszczędzić trudu za nic można......
 może stwórzmy wątek, gdzie jakikolwiek kolo znajdzie _istotne_ i _wartośiowe_ rady co _TAK_ a co _NIE_ w temacie motooilera? nie tam żebym naciskał, bo w końcu połoźę się pod moto olewając wszystko i wszystkich, i napiszę to i owo, ale zaoszczędzić trudu za nic można......

no cóż...balth pisze:ci co mnie znają osobiście (cicho piontek), wiedzą i choć często nader ukryty, to zazwyczaj mam konkretny cel pytaqnia.
 Chwalmy Pana!
 Chwalmy Pana!VersuS pisze:Jarek trzeba było zalać wstępnie magistrale olejową ustawiając przepustowość zaworu na maxa, a olej pompować strzykawką w momencie otwarcia. Zrobiłem jak podaje instrukcja i olej kapał już od pierwszych kilometrów.

Jabol pisze:Nie ma za co Oster. Cieszę się, że mogłem pomóc. Jako, że w Legionowie będę bawił do połowy lipca, planuje pośmigać tam troszke motocyklem. Wtedy może uda się spotkać na bajkach.
 ale ja dopiero po dwóch tygodniach / jutro bajzel i Iwiczna/ za tydzień najprawdopodobniej polecę do Częstochowy
 ale ja dopiero po dwóch tygodniach / jutro bajzel i Iwiczna/ za tydzień najprawdopodobniej polecę do Częstochowy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość