mianowicie brak żeberka w głowicy i co najgorsze w ogóle  nie mam koncepcji gdzie i jak się ono mogło stracić
 mianowicie brak żeberka w głowicy i co najgorsze w ogóle  nie mam koncepcji gdzie i jak się ono mogło stracić   moto nie leżało domownicy twierdza ze nikt tego nie zrobił ogólnie bardzo  dziwna sprawa, ale teraz zasadnicza kwestia jak myślicie dało by sie to jakoś pospawać ? bo nie podoba mi sie ten widok, może któryś z kolegów ma jakaś stara zajechana głowice i poratował by jakimś większym kawałkiem żeberka które udało by się może jakoś dopasować
 moto nie leżało domownicy twierdza ze nikt tego nie zrobił ogólnie bardzo  dziwna sprawa, ale teraz zasadnicza kwestia jak myślicie dało by sie to jakoś pospawać ? bo nie podoba mi sie ten widok, może któryś z kolegów ma jakaś stara zajechana głowice i poratował by jakimś większym kawałkiem żeberka które udało by się może jakoś dopasować
 tak to wygłąda
 tak to wygłąda  

wiec ponawiam pytanie jak by ktoś dysponował głowicą albo resztkami głowicy na złom proszę o kontakt
 wiec ponawiam pytanie jak by ktoś dysponował głowicą albo resztkami głowicy na złom proszę o kontakt
 prędzej bym powiedział ze przez redukcje masy, odciążenie, maszyna będzie szybsza
 prędzej bym powiedział ze przez redukcje masy, odciążenie, maszyna będzie szybsza