Chce zmienic airbox na cztery lejki aluminiowe, co jeszcze musze zmienic?nie chodzi mi o wielki przyrost mocy tylko o wzgledy estetyczno dzwiekowe
lejki zamiast airboxa
-
zbig845
lejki zamiast airboxa
Prosze o opinie znawcow temat.
Chce zmienic airbox na cztery lejki aluminiowe, co jeszcze musze zmienic?nie chodzi mi o wielki przyrost mocy tylko o wzgledy estetyczno dzwiekowe
-
zbig845
-
nit
-
zbig845
-
nit
Jako jeden z młodszych uczestników na forum,udzielę Ci pewnej rady bo starym to już się nie chce.Zrób sobie gorące mleko,usiądź wygodnie i poczytaj różne zagadnienia,które Cię interesują.Dowiesz się wszystkiego czego potrzebujesz wiedzieć.A jak nie znajdziesz odpowiedzi to wróć do swojego tematu i pytaj.W przeciwnym razie będziesz miał odpowiedzi jak Tytusa.
Sawa
Sawa
-
zbig845
Dziekuje za lekcje
znalazlem cos ciekawego w temacie "oddlawianie" ale nie zaspokoilo to w pelni mojej ciekawosci. Oczekiwalem czegos w rodzaju: "obetniesz 2-3cm bedzie lepiej i nic w gaznikach nie bedziezz musial zmieniac a jak obetniesz caly lub prawie caly to bez modyfikacji gaznikow sie nie obejdzie" i dla tego powstal ten post. Myslalem ze ktos to juz ciol i powie jakie byly efekty. Zaznaczam ze nie przewiduje innych modyfikacji moze poza airboxem, ewentualna zmiana na lejki.
- Zdzislaw
- Model i rocznik moto.: PzKpfw.Ausf.DT-75
- Województwo: C-kujawsko-pomorskie
- Kontaktowanie:
zbig845 pisze:Dziekuje za lekcjeznalazlem cos ciekawego w temacie "oddlawianie" ale nie zaspokoilo to w pelni mojej ciekawosci. Oczekiwalem czegos w rodzaju: "obetniesz 2-3cm bedzie lepiej i nic w gaznikach nie bedziezz musial zmieniac a jak obetniesz caly lub prawie caly to bez modyfikacji gaznikow sie nie obejdzie" i dla tego powstal ten post. Myslalem ze ktos to juz ciol i powie jakie byly efekty. Zaznaczam ze nie przewiduje innych modyfikacji moze poza airboxem, ewentualna zmiana na lejki.
Lejki, to Ja używam do... przelewania nalewki ze słoja do flaszki
Poczytaj dział mechanika, w zasadzie wszystko co chcesz wiedzieć jest powiedziane, w niejednym języku. Gorące mleko, jak pisze *nit i czytasz
.-
zbig845
-
zbig845
- farba
- Model i rocznik moto.: Żółta taryfa
- Województwo: W-mazowieckie
A że nieśmiało zapytam :
Za mało pali
za słabo przyspiesza
Czy poprostu chciałeś pogadać
Za mało pali
za słabo przyspiesza
Czy poprostu chciałeś pogadać

Ostatnio zmieniony piątek, 19 września 2014, 14:31 przez farba, łącznie zmieniany 1 raz.
-
zbig845
-
zbig845
- Piotr_MC_85
- Model i rocznik moto.: XJR 1300 2009
- Województwo: D-dolnośląskie